1. Главная »
  2. Умови та правила

Правила казино

Введення

Відкриваючи рахунок в Cosmolot casino, Ви погоджуєтеся з Правилами роботи, Політикою конфіденційності, захисту даних, правилами ігор, бонусною політикою, маркетинговою діяльністю клубу. Ці Правила (Умови) діють з 1 вересня 2018 року.

Сайт (Лотерея) — державна безтиражна моментальна Лотерея. Її учасники використовують електронні квитки, які дають грошові призи. Для виявлення прихованої інформації, закладеної в квитку, застосовуються спеціальні технічні засоби. Імовірність отримання виграшу визначається системою випадкової генерації.

Дія Лотереї регулюється законом України №5204-VI «Про державні лотереї в Україні». Є учасником Європейської асоціації державних лотерей і Тото. Не відноситься до азартних ігор.

Правила проекту: назви сторін, можливість зміни Умов

Оператором Веб-сайту в Україні є «Українська національна лотерея» — підприємство з 100% іноземними інвестиціями. Компанія працює за ліцензією АВ №446756 Міністерства фінансів України. Задати питання щодо Умов діяльності підприємства можна за допомогою електронної пошти.

Правила роботи Компанії вказані на Веб-сайті. Підприємство залишає за собою право змінювати і редагувати їх у зв’язку зі змінами законодавства або іншими факторами. Інформація про зміни оперативно відображається на сайті. Компанія також може змінювати Умови роботи ресурсу.

Гравець, який не погодився зі зміною Умов, має право відмовитися від співпраці з Компанією, закривши рахунок. Якщо ж він продовжить користуватися послугами Веб-сайту, це автоматично означає прийняття оновлених Умов.

Правові вимоги до гравців

Особи, які не досягли повноліття, не мають права користуватися Веб-сайтом. Дана дія вважається порушенням Умов. Компанія має право запросити підтвердження віку гравця і «заморозити» рахунок за відсутності документальних доказів.

У певних юрисдикціях діяльність Лотереї вважається незаконною. В такому випадку гравець сам приймає рішення щодо участі в ній. Користуватися Веб-сайтом не мають права громадяни Іспанії, Італії, США, Франції, Великобританії, Німеччини, Угорщини, Португалії, Нідерландів, Бельгії, Тайваню, Гонконгу, Данії, Макао, Чехії, Австралії, Словаччини. У разі порушення цього правила рахунок аккаунта буде заблокований. Крім того, гравці самі несуть відповідальність за сплату податків при отриманні виграшів (якщо це передбачено місцевим законодавством).

Правила відкриття рахунку на сайті Компанії

Щоб користуватися Веб-сайтом, потрібно пройти реєстрацію. Вкажіть у спеціальній формі e-mail, пароль, особисті дані. Під час реєстрації використовуйте справжнє ім’я. Це необхідно для успішної верифікації аккаунта. Якщо Ви не зможете довести особистість документально, рахунок буде заблоковано.

Гравець, що реєструється на Веб-сайті, гарантує актуальність персональних даних. Якщо ця інформація зміниться, необхідно повідомити Компанію. Згідно з Правилами Лотереї, гравцеві дозволено створити один обліковий запис. Відкриття дублюючого рахунку можливе з дозволу адміністрації. В іншому випадку операції, здійснені з його допомогою, будуть вважатися недійсними, а користувач втратить виграші і бонуси.

Рішення про повернення коштів, що містяться на дублюючому рахунку і витрачені на ставки, приймається в індивідуальному порядку. І не завжди воно є позитивним. Якщо відкриття дублюючого рахунку визнано навмисним зловживанням, гравець не отримає назад витрачені кошти.

Ідентифікація особистості, захист від шахраїв

Проходячи реєстрацію, Ви гарантуєте, що досягли повноліття, надаєте достовірну інформацію, є власником грошей, що знаходяться на рахунку. Також Ви підтверджуєте, що розумієте ризик втрати грошових коштів, погоджуєтеся з Правилами надання послуг і гри в мережі, зобов’язуєтеся не шкодити Компанії.

Компанія може проводити перевірки для підтвердження вашої особи і достовірності інформації, зазначеної при реєстрації. Під час таких перевірок не можна знімати гроші з рахунку. При виявленні неточної, неактуальної, неправдивої інформації про клієнта, при неможливості підтвердження його особистості і віку Компанія має право відмовити йому в отриманні послуг. Це означає заморожування або закриття рахунку, анулювання проведених ним операцій, повернення отриманих виграшів, бонусних коштів.

Персональні дані клієнта, безпека, внесення депозитів

Після реєстрації на Веб-сайті не повідомляйте свій логін і пароль третім особам. Відповідальність за їхні дії лежатиме на Вас. У разі несанкціонованого використання облікового запису сповістіть про це.

Щоб стати учасником Лотереї, поповніть рахунок. Мінімальний розмір депозиту для Приват24, ApplePay, карт Visa / Mastercard, VodafonPay становить 50 грн. А для терміналів поповнення, Globalmoney, GlobalPay — 1 грн. Здійснюючи депозит, Ви гарантуєте, що використовуєте грошові кошти, які було отримано чесним шляхом, а платіж не буде відкликано. Рахунок, що відкривається на Веб-сайті, не є банківським, не підлягає страхуванню.

Для поповнення балансу аккаунта дозволяється використовувати карти, рахунки, електронні гаманці, зареєстровані на Ваше ім’я. Вносити депозити готівкою і використовувати СМС-позики неприпустимо. Якщо ж Ви відкидаєте раніше зроблену транзакцію, то повинні компенсувати витрати Компанії. Також ми можемо зняти з Вашого рахунку суму, необхідну для оплати наших послуг.

Правила виведення виграшів, розміщення ставок

Будь-який користувач Веб-сайту, який не має анульованих платежів, може оформити заявку на виведення коштів. Щоб пройти процедуру верифікації, надайте скани (копії) документів, підтвердіть номер телефону і e-mail. Мінімальна сума виплати — 300 грн. У добу можна оформити дві заявки на зняття коштів без комісії, потім Вам доведеться платити комісію в розмірі 10%. Також комісія 5% утримується при виведенні коштів, які не використовувалися для ставок.

Зняття грошей можливе, якщо у користувача немає невідіграних бонусів. Кошти надходять на карту або гаманець, звідки були зняті. Оформляти заявки можна цілодобово 7 днів на тиждень. Просто перейдіть в розділ «Каса» і натисніть «Отримати виграш». Час розгляду заявки фінансовим відділом Компанії становить 24 години.

Відповідальність за проведені транзакції лежить на Вас. Компанія залишає за собою право скасовувати ставки гравця при порушенні ним Умов. Щоб ознайомитися з історією укладених угод, скористайтеся посиланням «Каса». А щоб скасувати транзакцію, зверніться до служби підтримки.

Шахрайські та інші заборонені дії на сайті

Порушеннями Умов вважаються: передача інформації про акаунт третім особам, вчинення шахрайських дій, використання шкідливих програм, автоматизованих гравців, вступ в злочинну змову. У таких випадках Компанія має право скасовувати транзакції, що здійснюються користувачем. Ми не несемо відповідальності за шкоду, завдану іншим гравцям шахраями або учасниками злочинних змов. Але докладаємо максимум зусиль, щоб не допустити цього.

Компанія має право заблокувати рахунок клієнта, підозрюваного в шахрайської діяльності. Те ж стосується гравців, які роблять інші заборонені дії. До них відносяться: агресивна манера спілкування; дії, що викликають збої в роботі Веб-сайту; копіювання інформації; порушення правил системи безпеки; продаж рахунків. Компанія регулярно проводить перевірку транзакцій для визначення заборонених дій.

Термін дії договору, умови його анулювання

Щоб закрити рахунок, зв’яжіться з нашою службою підтримки. Вся відповідальність за дії, вчинені за допомогою облікового запису до моменту отримання підтвердження про його видаленні, лягає на Вас. До закриття рахунку Компанія може зняти з нього будь-яку суму, яку Ви винні.

Рахунок може бути видалений без попередження, якщо:

  • він пов’язаний з рахунком, який віддалений або заблокований;
  • Ви робили спроби зламати систему;
  • Ви робите протиправні дії, використовуєте шкідливе програмне забезпечення;
  • Ви ведете себе агресивно, образливо;
  • Компанією було прийнято відповідне рішення.

Рахунок буде заблоковано, якщо він не використовувався власником більше, ніж півроку. Також ми можемо анулювати його за Вашим проханням або за причин, не пов’язаних з порушенням Умов. У такому випадку Вам буде повернена сума, яка перебуває на балансі.

Зміни на Веб-сайті, системні та інші помилки

Компанія може вносити зміни до функціоналу і роботи Веб-сайту для його підтримки. При виникненні помилки або збою в системі ми зобов’язуємося оперативно усунути її. Однак Компанія не відповідає за несправності, які виникли через використання гравцями шкідливого програмного забезпечення. Те ж стосується збоїв у роботі Інтернет-провайдерів.

При використанні функціоналу Веб-сайту можуть виникнути ситуації, коли прийом ставок і виведення виграшів здійснюються з помилками. Скориставшись коштами, випадково переведеними на рахунок, Ви повинні будете повернути їх нам. Також ми маємо право скасувати будь-яку Вашу ставку. Компанія та її партнери не несуть відповідальності за шкоду, заподіяну клієнтам через виникнення збоїв в роботі Веб-сайту або перехоплення інформації, що передається за допомогою мережі Інтернет.

Обмеження відповідальності Компанії, порушення клієнтами Умов

Ви самі приймаєте рішення про використання послуг Компанії. Веб-сайт працює згідно з Умовами, викладеним в даному розділі, додаткові гарантії не надаються. Компанія не несе відповідальності за зміст інших ресурсів, доступ до яких Ви можете отримати за допомогою Веб-сайту. Також ми не відповідальні за правопорушення, втрати, збитки, які не здатні передбачити.

Відповідальність за порушення Умов лежить на гравцях. Ставши нашим клієнтом, користувач погоджується відстоювати наші інтереси і інтереси наших партнерів. А також відшкодовувати збитки, що виникають внаслідок порушення ним умов договору, протизаконних дій, використання коштів, отриманих нечесним шляхом. Компанія має право відправляти Вам повідомлення про порушення Умов. Також ми можемо заблокувати Ваш рахунок або скасувати акаунт без попередження.

Інтелектуальна власність Компанії, особиста інформація

Вміст Веб-сайту є об’єктом авторського права Компанії. Дана інформація призначена для особистого використання клієнтами (в некомерційних цілях). Гравець не має права на інтелектуальну власність Компанії. Йому забороняється використовувати логотипи, товарні знаки, бренди, представлені на Веб-сайті. Відповідальність за шкоду, що виникла через забороненої діяльності, лягає на клієнта. Дізнавшись, що інший гравець робить такі дії, сповістіть нас.

При використанні та обробці особистої інформації клієнтів Компанія дотримується Політики конфіденційності. Надаючи нам персональні дані, гравець автоматично дає згоду на це. Компанія не розкриває Вашу особисту інформацію нікому, крім співробітників, що обробляють її. Копії кореспонденції, отриманої від користувачів, зберігаються у нас.

Файли cookie, претензії клієнтів, інтерпретація тексту Умов

Для забезпечення функціональності Веб-сайту використовуються файли cookie. Вони необхідні для ідентифікації особи. Файли cookie не несуть небезпеки для комп’ютера. Заборонивши їх збереження або видаляючи їх, Ви не зможете користуватися послугами клубу.

Щоб поскаржитися на роботу Веб-сайту, зв’яжіться зі службою підтримки. У якості доказів при розборі претензій використовуються записи на сервері. Ставши нашим клієнтом, Ви автоматично приймаєте результати всіх ігор, оскільки вони визначаються лотерейними квитками і носять випадковий характер. Якщо ж баланс Вашого рахунку не відповідає балансу на сервері, зверніться до нас за роз’ясненнями.

В оригіналі текст Умов складено українською мовою, і ця же мова повинна використовуватися для інтерпретації даних. Українська версія має переваги над усіма перекладами.

Права і обов’язки сторін, непереборні обставини

Компанія має право передавати Умови іншим особам без Вашого відома, але гарантує, що вони залишаться вигідними для Вас. У разі обставин непереборної сили Компанія може затримувати виконання своїх зобов’язань. Форс-мажори ведуть до припинення нашої діяльності. Але при цьому Компанія буде використовувати всі ресурси для відновлення нормальної роботи сайту.

При неможливості забезпечення виконання клієнтами покладених на них зобов’язань або використання Компанією своїх прав і засобів правового захисту, гравці не звільняються від виконання Умов. Наші відмови від виконання зобов’язань мають юридичну силу, коли вони оформлені офіційно і своєчасно передані Вам. Якщо ж одне або кілька Умов з якоїсь причини втрачають юридичну силу, їх відділяють від інших, інтерпретуючи відповідно до застосовного права.

Відповідність законодавству, посилання на інші сайти, повернення коштів

Умови відповідають законодавству України. Врегулювання всіх суперечок, що виникають в процесі використання послуг Веб-сайту, здійснюється судами державної юрисдикції. При цьому на сайті можуть міститися посилання на ресурси, про які не йдеться в Умовах. Компанія не гарантує їхню відповідність законодавству, не несе відповідальності за їх зміст.

Правилами Лотереї передбачене щотижневе повернення коштів. Розмір Кешбека становить 10% від суми, програної користувачем за тиждень, і не перевищує 10 000 грн. Щоб отримати його, потрібно зробити один депозит за тиждень, а відіграти бонус можна за вейджером х10. Нарахування Кешбека відбувається по понеділках о 01:00 за київським часом. Щоб отримати бонус, увімкніть його в розділі «Каса» з понеділка по середу і поповніть рахунок на суму, рівну поверненню.

Види рахунків, бонуси клубу, правила їх відіграшу

Гравці клубу мають два рахунки: реальний і бонусний. На перший нараховуються депозити і виграші, на другий — бонуси, Кешбек. Робити ставки можна з будь-якого рахунку (винятком є ставки на спорт). А виводити гроші можливо тільки з реального. Бонусні кошти переводяться на реальний рахунок після повного відіграшу.

Бонуси нараховуються в момент реєстрації та завдяки активній грі в клубі. Правилами закладу передбачено наступні види заохочень: грошові кошти та фріспіни. Ви можете відмовитися від їхнього отримання або відіграти бонус за вейджером, який було встановлено клубом. Для виведення призових коштів потрібно зробити певну кількість ставок.

Один гравець може отримати одночасно кілька бонусів. Але якщо він буде помічений в шахрайстві або зловживанні призами, він виключається з промоакцій. А неможливість підтвердження Вашого номера телефону або email-адреси призведе до блокування облікового запису.

Захист персональних даних клієнтів клубу

Суб’єктами персональних даних є користувачі Веб-сайту. Обробкою інформації займається Українська національна лотерея. Компанія строго дотримується Закону України №2297-VI «Про захист персональних даних». Це гарантує їх безпеку і конфіденційність.

Даними, наданими користувачами для обробки, є: ПІБ, контактна, платіжна інформація, адреса, логін. У більшості випадків клієнт повинен пред’явити копію паспорта. Персональні дані використовуються для ідентифікації особи клієнта, зв’язку з ним, надання інших послуг. Вони не розкриваються третім особам, за винятком представників уповноважених державних органів.

Користувачі зобов’язані надавати Компанії точні персональні дані, своєчасно оновлювати їх. Компанія зобов’язана забезпечити безпеку особистої інформації клієнтів, негайно сповіщати їх про витік даних. Обидві сторони мають право добровільно розірвати договір. При цьому вони повинні дотримуватися вимог законодавства на кожному етапі діяльності.